beauty: Zoella’s wondrous whip body cream

Vandaag alweer weer het derde product uit de collectie van Zoella beauty lijn. De wondrous whip body cream. Ben ik net zoals bij de andere producten zo enthousiast of heeft Zoella ook mindere producten in haar lijn? Je leest het allemaal vandaag in dit artikel.

Ik vertelde het al eerder, maar ik ben wel fan van de uitstraling van de producten die Zoella heeft uitgebracht. De kleuren zijn heel zacht en staan allemaal leuk bij elkaar. Vandaar dat de producten ook in mijn badkamer op de kast staan te pronken. In een echte beautylijn kan een goede en fijne body cream niet ontbreken en vandaag gaan we de wondrous whip eens onder de loep nemen.

Zodra ik het potje open doe ruik ik een bekende geur. Deze geur kwam ik al eerder tegen bij de Scooper Dooper en de Blissful mistful body mist. Ik vind het heerlijk, want het is nu echt een herkenbare geur geworden waarmee ik mijzelf helemaal in kan wanen. Hoewel het voor de huid niet beslist hoeft na een bad met de Scooper Dooper is het toch fijn dat jij je in kan smeren met een zelfde geurende body cream.

Laten we het eens over de wondrous whip hebben. De substantie is erg zacht en licht van vorm en daar moet ik even aan wennen, want ik ben de body butters van the body shop erg gewend. Je hebt echt heel weinig nodig om een groot oppervlak in te smeren en dat vind ik een enorm pluspunt. Dit betekent ook dat je lang met het product kunt en dat is altijd mooi meegenomen.

Mijn huid voelt echt zacht aan na gebruik van deze body cream en ik voel mijn huid ook echt gevoed worden. De geur blijft ook een fijne tijd hangen en merk dat ik met regelmaat even aan het ruiken ben. Het duurt wel een tijdje voor hij echt is ingetrokken en daar is mijn geduld niet altijd bestendig voor. Ik gebruik het product dan ook vooral als ik echt even mijn ‘me time‘ heb en de tijd heb om echt van de producten te genieten.

De Zoella Wondrous Whip body cream koop je in de pot van 200ml en betaal je €9,60 voor. Een prijs die ik misschien niet meteen zou betalen, maar in combinatie met de andere producten wel heel fijn is om erbij te hebben.

Wil jij nu ook genieten van de Zoella beauty producten die je deze maand voorbij ziet komen? Ik heb ze besteld bij feelunique.com en mijn ervaring met deze shop was erg positief. Je krijgt goede updates waar je pakket is en binnen 10 dagen heb je het vaak al binnen. Als je boven de €40 euro besteld zijn ook de verzendkosten gratis. Maar ook de verzendkosten zijn eigenlijk al goedkoper dan sommige Nederlandse webshops.

Wat is jouw favoriete body cream?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge